Geplaatst op Geef een reactie

Boekpresentatie afgelast, Boek op 1 april bestelbaar

(Ontwerp Cover: Dimitri Jansma Studio Paraat)

Beste Lezers
Het is 21 maart en het Corona virus waait over de wereld.
Het had zo mooi kunnen zijn. Mijn boekpresentatie van “Veenhuizen van onder de Pet” zou op 2 mei plaatsvinden in het Nationaal Gevangenismuseum van Veenhuizen.

John van den Heuvel, bekend als misdaadverslaggever bij de Telegraaf had in januari al toegezegd daarbij aanwezig te zijn, maar vanwege zijn persoonsbeveiliging kon dit niet doorgaan.

Geen nood, Mick van Wely, misdaadjournalist bij het Dagblad van het Noorden en de Telegraaf, vond het leuk om op 2 mei als speciale gast te komen en een verhaal te houden over zijn werk als misdaadverslaggever. Jammer, maar hij komt dus ook niet.
De gemeente Noordenveld toonde interesse en ik had Burgemeester Klaas Smid uitgenodigd om het eerste boek in ontvangst te nemen. Al met al: het zou een mooi feestje worden……

Maar helaas, de horeca zit op slot, de musea zijn gesloten en het ziet er naar uit, dat dit niet snel zal veranderen.
Mijn boekpresentatie op 2 mei in het Gevangenismuseum gaat dus niet door.
Omdat we mogelijk nog maanden de gevolgen van het virus zullen merken, moet ik een andere oplossing vinden om mijn boek te presenteren en dat doe ik digitaal. Dus blijf kijken op www.bajesverhalen.nl en www.bajesverhalen.nl/shop

De drukker was al vastgelegd voordat de crisis begon. Die levert op 1 april de boeken al af.
Vanaf 1 april kan men “Veenhuizen van onder de Pet” dus bestellen via www.bajesverhalen.nl/shop voor € 19,99 + € 4,95 verzendkosten.
Wat de beide andere boeken betreft: “Bajesverhalen Veenhuizen” is bijna uitverkocht en aan een vierde druk toe. “De Geheimen van BajesDorp Veenhuizen 1818-2018” (derde druk) is voldoende op voorraad.
Alvast veel leesplezier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *