Geplaatst op 2 Reacties

Beide boeken nu ook via boekenbestellen.nl

Beste lezers van “Bajesverhalen Veenhuizen” en “De Geheimen van BajesDorp” Veenhuizen 1818-2018:

Het bestellen van mijn boeken kan ook via de uitgever bij Boekenbestellen.nl.

De links naar de verkooppagina’s op www.boekenbestellen.nl zijn:

https://www.boekenbestellen.nl/boek/bajesverhalen-veenhuizen

https://www.boekenbestellen.nl/boek/de-geheimen-van-bajesdorp-veenhuizen-18182018

De directe links voor de winkelwagen zijn:

www.boekenbestellen.nl/shop/winkelwagen/add/1/24939/1

www.boekenbestellen.nl/shop/winkelwagen/add/1/32079/1

 

Vriendelijke groet

Clemens van den Brink, auteur

 

2 gedachten over “Beide boeken nu ook via boekenbestellen.nl

 1. Dag Clemens,
  Ik was op “ontdekkingsreis” naar vroegere collega’s welke bij mij nog steeds warme herinneringen oproepen. Sommigen zijn inmiddels helaas niet meer onder ons.
  Clemens had ik al heel snel gevonden en jouw activiteiten rond Veenhuizen maakten het helemaal makkelijk. Wat fantastisch je boeken over de gevangenis, ik had geen idee van jouw geschiedenis met deze instelling. Vorig jaar met Géa nog een bezoek gebracht aan het prachtige dorp en het museum.
  Ik heb fijne herinneringen aan onze tijd bij Pfizer, jij hebt mij het broodnodige zelfvertrouwen gegeven. Helaas was het vak niet zo geschikt voor mij waarbij ik benadruk dat mijn 2de vertrek , wederom naar de zeevaart, door andere andere zaken werd veroorzaakt.
  Dit jaar worden we 80 jaar, jij op 7 maart en ik op 27 februari. Jij bent dus een stuk jonger ;-).
  Ik ga zeker je boeken lezen en wellicht kunnen we eens contact opnemen.
  Hartelijke groet,
  Meindert van der Wal

  1. Dag Meindert
   Wat leuk dat je me via deze weg gevonden hebt. Ja 6 maart is het zover. Misschien kunnen we elkaar nog eens ontmoeten. Zou leuk zijn. Mijn mailadres is cjvdbrink@gmail.com. Mijn 3e boek staat in de steigers. De correcties nog doorvoeren en dan mei/juni of september/okt de presentatie. Mocht je beide boeken nog willen hebben, mail me maar even.
   Vr groet Clemens

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *