Geplaatst op 1 Reactie

“Bajesverhalen Veenhuizen” met nieuwe cover

“Bajesverhalen Veenhuizen” en “De Geheimen van BajesDorp” Veenhuizen 1818-2018 zijn inmiddels door duizenden belangstellenden gelezen en bijna dagelijks komen er positieve recensies binnen over beide boeken.
“Veenhuizen van onder de Pet” kwam mei 2020 uit met een treffende cover van Dimitri Jansma van studio Paraat en ook daarvan stromen de leuke recensies nu al binnen. Twee jaar ervoor had hij al een indrukwekkende tekening van een ‘Pauper’ gemaakt voor “De Geheimen van BajesDorp”.
“Bajesverhalen Veenhuizen” had daarmee een afwijkende voorkant en daarom had ik het idee om die van “Bajesverhalen Veenhuizen” in lijn te brengen met die van de beide andere.
Dus ik vertelde een van de sterkste verhalen uit het boek aan Dimitri, die een paar dagen later met een geweldige karikatuur kwam. Wat ik hem verteld had, had hij omgezet in eenr illustratie die precies aangeeft, wat er op die gedenkwaardige dag gebeurde tijdens de “Kaping van de Boevenbus”.

Dimitri, hierbij alle eer die jou toekomt!!

Alle drie de boeken zijn verkrijgbaar á €19,99 per stuk. Hier op bajesverhalen.nl/shop. Wees er snel bij!!! Tot 15 juni zonder verzendkosten!!!!!

1 gedachte over ““Bajesverhalen Veenhuizen” met nieuwe cover

  1. Mijn zus is geboren op de hoek van de oude tol waarvoor Clemens zingt. ik heb er ook jaren gewoond.
    Ik wil graag contact met clemens

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *