Geplaatst op Geef een reactie

Vakantie! “Heerlijk die verhalen, genieten!” (Diny Maas Purmerend)

Vakantie! Veel leesplezier!

Dit is zo maar een van de meer dan 200 reacties (met naam en woonplaats) die bij mij binnen kwamen over mijn Trilogie Veenhuizen!

Om er een paar te noemen: “Leest heerlijk weg, verrassend, erg blij mee, mooi leesplezier, met veel gevoel en vooral kennis geschreven, geweldig kijkje in vroeger tijden, alle 3 geweldig, smaakvolle Trilogy, iets anders dan Pauper-paradijs, boeiende reeks, humoristisch, schitterende verhalen, je blijft ze lezen met een glimlach, opent deuren die voor mij gesloten blijven, aanrader”…..etc.

Met al die spontane recensies/meldingen/reacties (m/v) ben ik natuurlijk super blij. Dat geeft me het gevoel dat ik door moet gaan met het blootleggen van de lang bewaarde geheimen van BajesDorp Veenhuizen. Uw reacties zijn echt en niet verzonnen!

Hartelijk dank.

De Trilogie bestaat uit: “Bajesverhalen Veenhuizen (264 blz.) “De Geheimen van BajesDorp” Veenhuizen 1818-2018 (345 blz.) en “Veenhuizen van onder de Pet” (264 blz.) Met foto’s en illustraties en veel waargebeurde verhalen en anekdotes

Nu met gratis Ebook!

Prijs 1x €24,95 (ook bij Bol.com) Gratis download ebook op bajesverhalen.nl/shop

Aanbieding: De Complete Serie €59,95 Gesigneerd en gratis verzonden alléén op bajesverhalen.nl/shop) 

Een fijne vakantie en:  Veel leesplezier met de Trilogie Veenhuizen    

Clemens van den Brink, Auteur

Vragen? Neem contact op cjvdbrink@gmail.com)  

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *